Háttérkép

Állásajánlat - adóügyi ügyintéző

aNyergesújfalui Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal Gazdasági Osztály adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony
                        
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Komárom-Esztergom megye, 2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106.
A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
1. számú melléklet 2/II.

Ellátandó feladatok:
Helyi adókkal kapcsolatos feladatok (helyi iparűzési adó, telekadó, magánszemélyek kommunális adója, gépjárműadó, termőföld bérbeadásából származó jövedelemadó, talajterhelési díj), idegen eredetű és saját adótartozások behajtása, adó- és értékbizonyítvány kiállítása

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Helyi adókkal kapcsolatos teendők, adóbehajtás, adó- és értékbizonyítvány kiállítása

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) a köztisztviselők részére megállapított egyéb juttatásokról szóló 13/2013.(V.31.) önkormányzati rendelet, a Közszolgálati Szabályzat és a Cafetéria-szabályzat rendelkezései az irányadók.
                        
Pályázati feltételek:
         Magyar állampolgárság,
         Cselekvőképesség,
         Büntetlen előélet,
         Középiskola/gimnázium, érettségi és közgazdasági szakképesítés vagy érettségi végzettség és az OKJ szerint: valamely középfokú (ügyintézői szintű) pénzügyi-számviteli szakképesítés, általános gazdasági és statisztikai ügyintéző, vállalkozási ügyintéző szakképesítés,
         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
         Főiskola, Felsőfokú közgazdasági, közigazgatási,
         Önkormányzati adóhatósági területen és adó- és értékbizonyítvány kiállítása terén szerzett gyakorlat - 1 év alatti szakmai tapasztalat, felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások), B minősítésű jogosítvány, közigazgatási alap- és szakvizsga, Office XP és excel program ismerete
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
         Iskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló iskolai bizonyítvány másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat vagyonnyilatkozat megtételéről

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2018. augusztus 16. napjától tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. július 30.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Csomor Ildikó nyújt, a 06-33/514-320/108 mellék -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
         Postai úton, a pályázatnak a Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 4144-1/2018 , valamint a munkakör megnevezését: adóügyi ügyintéző.
         Személyesen: Csomor Ildikó, Komárom-Esztergom megye, 2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A pályázatokat Nyergesújfalu Város Jegyzője bírálja el, Nyergesújfalu Város Polgármesterének egyetértésével a pályázati határidő leteltét követően, melynek eredményéről a pályázók írásban értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. augusztus 15.
A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
         Nyergesújfalu Város Honlapja - 2018. július 6.
         Nyergesújfalu Város Hirdetőtáblája - 2018. július 6.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
A kinevezés határozatlan időre szól, hat hónapi próbaidő kikötésével. A munkáltatói jog gyakorlója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelenné nyilvánítsa.
A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.nyergesujfalu.hu honlapon szerezhet.

 ma: 2018. július 19., csütörtök, Emília napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Illés napja lesz.

ugrás a lap tetejére