Háttérkép

Karácsonyi ajándékcsomag

hKARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG

Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2018. karácsonyára – a korábbi évekhez hasonlóan – ajándékcsomaggal kedveskedik minden 70. életévét betöltött, nyergesújfalui lakóhellyel (állandó bejelentett lakcímmel) rendelkező állampolgárai részére, akik ténylegesen, életvitelszerűen a településen élnek.
A karácsonyi ajándékcsomagot a polgármesteri hivatal dolgozói 2018. december 18-án (kedden) a délelőtti órákban juttatják el azokhoz, akik a fenti feltételeknek megfelelnek. Kérem, hogy a fenti időpontban szíveskedjenek otthon tartózkodni.
Amennyiben fenti időpontban nem tartózkodnak otthon, a csomagot átvehetik a Polgármesteri Hivatal fsz. 104. irodájában 2018. december 19-én (szerdán) 8-16 óra között vagy 2018. december 20-án (csütörtökön) 8-12 óra között.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben fenti időpontokban nem veszik át a csomagot, arra már csak 2019. január hónapban, ügyfélfogadási időben lesz lehetőségük.

Mihelik Magdolna               
polgármester

 

 ma: 2019. január 19., szombat, Sára és Márió napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

ugrás a lap tetejére