Háttérkép

Felhívás - őstermelők, kistermelők

aNyergesújfalu önkormányzatának felhívása helyi kistermelők és őstermelők, helyi kereskedelmi vállalkozások részére

Nyergesújfalu Város Önkormányzata helyi kis- és őstermelői és kereskedelmi adatbázis létrehozásával és közzétételével próbálja segíteni a koronavírus-járvány miatt nehezebb helyzetbe került helyi kis- és őstermelőket, valamint az üzletbezárások okozta állapot elszenvedőit.
A regisztrációs űrlapon a jelentkezők az általuk kínált főbb terméktípusokat adhatják meg, valamint azt, hogy vállalnak-e kiszállítást (annak feltételeivel).
A vásárlók a megadott adatokból létrehozott adatbázisból tájékozódhatnak arról, hogy kik és mit kínálnak eladásra a környékükön.

A regisztrációhoz szükséges űrlap elérhető és leadható a Városháza portáján (Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106.), illetve letölthető a www.nyergesujfalu.hu oldalról. Elektronikusan visszaküldhető a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   e-mail címre.
(Az adatszolgálatás önkéntes.)
Köszönjük a termelők eddigi segítségét, és a helyben vásárlók bizalmát!

Regisztrációs ürlap (PDF/WORD)

 

 ma: 2021. január 26., kedd, Vanda és Paula napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Angelika napja lesz.

ugrás a lap tetejére